Gülbağ Selim Sırrı Tarcan İlkokulu

0(212)2120578
Gülbahar Mah.Gülbahar Cad.NO8 Mecidiyeköy/Şişli/İstanbul
Vizyon
En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi, 21.yüzyılın çağdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan,milli ve evrensel değerlere sahip, kendisiyle barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirerek topluma ve üst öğrenime kazandırmaktır.
Misyon
Otopark:3
Öğretim Şekli :Tekli
09.00-14:25
Doğalgaz kalorifer
Ulaşım
66 Gülbağ-Eminönü otobüs hattını kullanarak okul önündeki durakta inebilirsiniz.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Mecidiyeköy Gülbağ´da yer almakta olup, şehir merkezine çok yakındır. Profilo A.V.M´ye giderken Gülbağ yol ayrımından girildiğinde yolun sonundadır.