Etiket Sonuçları: Verem

Ock

77. Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası ile ilgili Beyoğlu Verem Savaş Dispanseri Başhekimi Dr. Vildan Oktay Tümer tarafından 10  Ocak Çarşamba günü saat 11.00 de Şişli Nilüfer Hatun Ortaokulu Konferans salonunda tüm kamu kurumu yöneticilerine ve personellerine Verem nedir? Tanı-Teşhis-Tedavi konu başlıklarına yönelik seminer verilmiştir.

Ülkemizde, her yıl ocak ayının ilk Pazar günü ile başlayan hafta "Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası" olarak değerlendirilmekte hafta boyunca Tüberküloz(Verem) hastalığı konusunda toplum ve hastalar, hasta yakınları, toplu yaşam alanlarında yaşayanlar öncelikli olmak üzere kurum ve kuruluşlara ve sivil toplum kuruluşlarında yönelik bilgilendirmeler yapılmaktadır.